HEALING SESSIE

Kom los van de oude vormen waarvan je voelt dat ze niet (meer) voor je werken. Door het versterken van je verbinding met jouw eigen Hart en Ziel (én Hoger Zelf) ga je voelen waar jouw pad je naar toe leidt. Hoe beter je de verbinding met jouw Hoger Zelf kunt gaan versterken en belichamen, hoe meer vertrouwen je zult voelen in de overgave. Je kunt de 3D matrix los gaan laten en in de voor jou optimale tijdlijn stappen. Vervuld van Licht, Liefde en vertrouwen zul jij jouw unieke ervaringen opdoen en de wereld verrijken met jouw talenten. Met je mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Speciaal voor diegene die er écht klaar voor is de oude manier achter zich te laten, de allerdiepste angsten en pijnen écht aan te kijken. Precies zodat innerlijke rust, liefde en volledig vertrouwen in het leven gevonden en belichaamd kunnen worden (hint: die liggen vlak áchter die allerdiepste pijnen!)Leef je leven in optimale vervulling. .

Intensieve transformatie sessie:

 • Ontdoe je van stress en oud zeer.
 • Focus op jouw ultieme levenspad, los van gewoonte of verwachtingen.
 • Lifechanging transformaties voor de rest van je leven.
 • Plan je sessie nu via email.
 • Sessie max 2 uur, €95.
Personal Clarity VIP session

Een 4-uur-durende Deep Dive Experience voor diegene die klaar is voor diepe transformatie.

Waarom? Omdat Maaike een heel ervaren diepe healer is, praktisch ge-aard maar ook erg intuïtief.
Hier hoef je niet te kiezen tussen een healer die je helpt blokkades te ontgroeien en een leraar die je leert hoe jij jouw Zelf het allerbeste kunt ontwikkelen. Hier heb je de ultieme combi op maat en to-the-point.

Maaike is getraind en ervaren in het ont-dekken van de diepste angsten in je onderbewuste geest en ze te transformeren...voorgoed! Ze gebruikt Fifth Dimensional Energy work met Divine Feminine energy, maakt gebruik van Kristallen, Holografische Healing, tesamen met onder meer Kinesiologie, en bovenal begeleiding vanuit de Licht Wereld. Wat vaak maanden of jaren kan duren kan nu gevonden en getransformeerd worden in 1zeer intensieve Personal Clarity VIP Session. Boek via email, €333.

Je warmen bij het vuur

Een moment, een plek, speciaal voor jou, zodat jij even helemaal tot je Zelf kunt komen.

Door ongedwongen te verbinden zoals bij een kampvuurtje, kunnen diepe gesprekken ontstaan. Jij kunt je tijd nemen om je hele verhaal te doen, en al luisterend kan ik je tot dieper inzicht en innerlijke rust en ontspanning terug laten komen... Want alle antwoorden zitten in jeZelf. Jouw hart en jouw Ziel weten wat te doen, of juist niét te doen. Door ruimte te maken in je hoofd zakken we naar je hart. Mocht het nou geen kampvuur-weer of -moment zijn, heb ik ook een lekkere keukentafel en zelfs een relaxbank voor je ter beschikking 😉 Daarnaast is het óók nog mogelijk om via een schermpje met elkaar in gesprek te raken... Dit kan vaak op zeer korte termijn ingepland worden, dus als je even vast zit, reik dan alsjeblieft uit!
Stuur je aanvraag via email, €33.

Telepathisch communiceren/healen voor kind en/of dier

Ook via telepathische weg kan communicatie of healing plaatsvinden.

Maaike kan telepathische communicatie gebruiken bij kleine kinderen of dieren om je te helpen ont-dekken wat ze je proberen duidelijk te maken.
Ze heeft hierin meer dan 15 jaar ervaring. Ze gebruikt haar intuitieve vermogens om mensen en kinderen te begeleiden in bewustwordings-processen.
Soms wordt dit ook gevraagd voor iemand die overgegaan is. Sta je open voor de spiegel die je voorgehouden wordt? Tevens geeft Maaike hier ook workshops in - zie hieronder voor de nieuwste data:.

 • Wat wil mijn kind of dier je vertellen?
 • Wat is er nodig om de situatie te verbeteren?
 • Stuur scherpe foto's waarbij door beide ogen in de camera gekeken wordt én van het lichaam, tesamen met je vragen en korte probleemschets
 • Na de sessie bespreken we de uitkomsten uitgebreid en in detail...
 • Stuur je aanvraag via email, €65.

  WORKSHOPS

  SPIER-TESTEN, TELEPATHISCH COMMUNICEREN, TRAUMA HEALING
  Spiertesten: is een manier om het lichaam te laten vertellen. je kunt vragen stellen over fysieke, emotionele en spirituele zaken. je kunt vragen stellen aan of over jezelf maar zeker ook aan/over je huisdier.
  Dierentolk de basis: leert je om telepathisch met een dier te communiceren. hierdoor kun je in gesprek gaan over bijvoorbeeld gedragsproblemen, maar je kunt er ook achter komen of het dier ergens pijn heeft, of dat het jou iets duidelijk wil maken.
  Je leert stap voor stap hoe je zo'n contact opbouwt, door ervaren trainers.
  Protocol trauma opsporen: komt uit de toegepaste kinesiologie. door een stappenplan te volgen kun je heel nauwkeurig te weten komen wat er dwars zit en ook wat er nodig is voor meer gezondheid en geluk. je leert dit te gebruiken voor jezelf en je huisdieren...
  In de verdiepingsworkshop tillen we de voorgaande technieken naar een dieper plan, je zou ze ook professioneel in kunnen gaan zetten bijvoorbeeld in je eigen praktijk.

  Data najaar 2021:

  • Dierentolk: vrijdag 8 oktober 13:30-17:30 uur
  • Spiertesten: vrijdag 22 oktober 13:30-17:30 uur
  • Protocol Trauma Opsporen: vrijdag 5 november 13:30-17:30 uur
  • Verdieping en Heling: vrijdag 26 november 13:30-17:30 uur
  • €66 per workshop incl. lesboek of ontvang korting en betaal in één keer € 250,-
  • Voor meer info, vragen of aanmelding mail naar contactskywhite@gmail.com
  Workshop Dieren Tolk Spiertesten Trauma Healen